zeghetmetjehanden

07-09-2011

We zijn vertrokken…

We zijn vertrokken...
Intussen zijn de pagina’s “wat” en “wie” al deels gevuld. De pagina’s “hoe”, “waar”, “waarom” en “nu jij” worden in de loop van de volgende weken aangevuld. Ook zullen er filmpjes verschijnen. Heb je nog ideeën of vragen, wil je graag een specifiek topic zien verschijnen of lees je iets waarmee je niet akkoord bent: mailen maar! Ah ja: en we zijn in deze moderne tijden ook aanwezig op facebook: http://www.facebook.com/pages/Zeg-Het-Met-Je-Handen/166285403450484

3 opmerkingen:

  1. Proficiat met deze website en je facebookpagina! Als mama van een zoontje met een ernstig mentale beperking kan ik dit alleen maar toejuichen!!! 3 jaar geleden heb ik samen met een aantal familieleden een cursus SMOG gevolgd bij de logopediste waarbij onze Yorben in therapie is… Sinds een half jaar probeert hij de gebaren nu te immiteren en af en toe ook te gebruiken! Super fijn om -eindelijk- een beetje met elkaar te kunnen communiceren! Ik kijk alvast uit naar de verdere uitbouw van deze pagina!!! Nog veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En het is een véélbelovende start! Een enorme verrijking en aanvulling ook voor ons in het dagdagelijks werken met en voor onze bewoners!
    Bedankt hiervoor en doe zo verder! Je doet dat goéd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjewel Ina! Leuk om zo’n positieve respons te krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen